Kviečiame organizuoti Pyragų dieną savo bendruomenėje

Visai netrukus, lapkričio 6 d., švęsime Pyragų dieną. Tądien vienas ar keli suvalgyti pyrago gabaliukai gali ne tik praskaidrinti dieną, bet ir suvienyti bendram tikslui – padėti tiems, kam pagalbos ir paramos šiuo metu labai reikia – „Gelbėkit vaikus“  organizacijos globojamiems vaikams. 

Kviečiame traukti iš stalčių patikrintus receptus, o gal eksperimentuoti ir išbandyti naujus skonius. Vaišinkite gardėsiais savo bendruomenę ir aukokite vaikams, kuriems tai ne tik pyrago gabalėlis, bet sotesni pietūs vaikų dienos centre, mokyklinės priemonės ar būrelis talentams ugdyti.

Suburkite savo bendruomenę kilniems tikslams ir dalinkitės gerumu su vaikais!

Kaip organizuoti Pyragų dieną? 

1. Užregistruokite savo įstaigą ir gaukite Pyragų dienos plakatą atsispausdinimui.

2. Suburkite bendruomenę ir lapkričio 6 d. ar kitą Jums tinkamą dieną kepkite pyragus, gaminkite saldžius ar sūrius gardumynus, vaišinkite jais vieni kitus, dalinkitės receptais, bendraukite ir aukokite Jums priimtiną pinigų sumą organizacijai „Gelbėkit vaikus“.

3. Surinktą paramą galite rinkti ir pervesti keliais būdais:

  • renkant paramą grynaisiais ją galite nemokamai pervesti „Gelbėkit vaikus” organizacijai per Lietuvos paštą.
  • aukojant lėšas pavedimu, paramą galite pervesti į VO „Gelbėkit vaikus” sąskaitą LT147044060000348949, mokėjimo paskirtyje nurodant Pyragų diena + įstaigos pavadinimas. Paramą pervesti gali kiekvienas darbuotojas individualiai.
  • skiriant norimą sumą Co-fi platformoje. Aktyvi nuoroda čia>>> Žinutės skiltyje nurodykite Pyragų diena + įstaigos pavadinimas.

4. Pasidalinkite Pyragų dienos akimirkomis socialiniuose tinkluose. Naudojamos grotažymės: #pyragudiena #GelbekitVaikus

5. Pavasarį gaukite „Gelbėkit vaikus” veiklos ataskaitą apie tai, prie kokių gerų darbų dėl vaikų gerovės ir saugumo prisidėjote šiemet. 

Užsiregistravusiems žemiau pateiktose formose, atsiųsime daugiau vertingos informacijos apie iniciatyvos organizavimą, renginio plakato šabloną ir kt.

Registruokite savo ugdymo įstaigą čia>>>

Registruokite savo įmonę ar organizaciją čia>>>

Lai gardus kepinių kvapas ir skonis suvienija kilniems tikslams.

Kurkite pokytį šiandien!

Skirkite jums priimtiną paramos sumą Lietuvos vaikų gerovės kūrimui!