Paramos rinkimo kampanijos

Prie gerų darbų prisidėkite garsiai ir ryškiai!

Džiaugiamės, kai mūsų partneriai pasirenka vykdyti paramos rinkimo kampanijas. Tai – vieša teminė akcija, kurios metu įmonė numatytą laikotarpį skatina savo klientus aukoti, taip prisidedant prie pagalbos vaikams.

Paramos kampanijų gali būti įvairių: tam tikrą mėnesį perkant parduotuvėse esančias konkrečios grupės prekes nuo kiekvienos prekės skiriama 2 Eur (ar bet kokia kita suma) paramai vaikams; įmonės organizuojamas online renginys klientams, kurio metu kviečiama aukoti vaikams; Gala paramos aukcionai ir pan.

Kviečiame apsvarstyti paramos rinkimo kampanijų organizavimo galimybes jūsų įmonėje. Jeigu turite klausimų, idėjų ar pasiūlymų – susisiekite su mūsų verslo partnerysčių vystytoja Rūta Pitkauskiene ruta.pitkauskiene@savethechildren.org, +370 605 801 86. Lauksime jūsų laiško ar skambučio!

Mažame kavos puodelyje telpa daug

Bendrovės „Circle K“ užsakymu buvo atlikta Lietuvos gyventojų apklausa, kuri parodė, kad 710 mažamečius vaikus auginančių Lietuvos gyventojų mano, kad emocinė sveikata yra vienas svarbiausių vaiko poreikių, tačiau tik kas trečias mano darantys pakankamai, kad užtikrintų gerą savo vaikų emocinę sveikatą. Norėdamas atkreipti visuomenės dėmesį į vaikų emocinę sveikatą, degalinių tinklas inicijavo kampaniją #mazamedaug. Jos metu, tris mėnesius, degalinių klientai, pirkdami kavą ar arbatą, galėjo 15 centų ar kita suma paremti mus. Suaukotą sumą, kuri skirta vaikų dienos centrų lankomų vaikų ir globotinių emocinei sveikatai gerinti, „Circle K“ padvigubino.

Stebuklus dovanojantis meškėnas

Prekybos tinklas „Lidl Lietuva“ kalėdiniu laikotarpiu inicijavo paramos projektą „Sukurkime Kalėdų stebuklą vaikų dienos centrams!“. Aukojimo platformoje www.aukok.lt visi norintys buvo kviečiami aukoti 20 eurų ar daugiau ir už tai gauti simbolinį projekto meškėną. Prie visos per surinktos paramos „Lidl Lietuva“ pridėjo 10000 eurų ir sumą lygiomis dalimis padalino trims vaikų dienos centrus koordinuojančioms organizacijoms, kurių viena – organizacija „Gelbėkit vaikus“.

Šventinis keksas

Viena seniausių kepyklų Lietuvoje „Biržų duona“ į savo šventinių kepinių asortimentą kalėdiniu laikotrapiu įtraukė pagal organizacijos „Gelbėkit vaikus“ direktorės Rasos Dičpetrienės receptą kepamą keksą. 10 centų nuo kiekvieno parduoto gaminio buvo galima skirti organizacijos „Gelbėkit vaikus“ kuruojamų vaikų dienos centrų vaikams. Surinktą sumą „Biržų duona“ padvigubino.

Parama už tarą

Prekybos tinklo „Lidl Lietuva“ parduotuvėse esantys taromatai pirkėjams leidžia už depozitą gautą sumą vos vieno mygtuko paspaudimu paaukoti vaikų dienos centrams. Kiekvieną mėnesį surinktą sumą „Lidl“ padvigubina ir dalimis perduoda Lietuvoje vaikų dienos centrus prižiūrinčioms organizacijoms, kurių viena – „Gelbėkit vaikus“ organizacija.

Džiaugiuosi, kad kasmet su partneriais sėkmingai komunikuojame visuomenei, jog skurstantys Lietuvos vaikai – visų mūsų vaikai, o surinktos paramos sumos padeda dešimtims ar net šimtams vaikų!

Rasa Dičpetrienė, visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ generalinė derektorė

Drauge galime nuveikti daugiau!

Verslo partnerysčių specialistė Rūta Pitkauskienė
ruta.pitkauskiene@savethechildren.org
+370 605 80186

 

Verslo partnerysčių specialistė Ieva Babilienė
ieva.babiliene@savethechildren.org
+370 607 84249