Paramos integracijos versle

Socialinė atsakomybė – kartu su jūsų klientais!

Paramos integracija versle – tai tvarus paramos būdas, užtikrinantis sistemingą paramą vaikams. Integracijos gali būti diegiamos tiek el. parduotuvėse ar internetinėse platformose, tiek fizinėse klientų aptarnavimo vietose. Šių integracijų tikslas – pirkimo metu suteikti klientui galimybę paaukoti lėšų vaikams, taip prisidedant prie įmonės socialinės atsakomybės. Savo ruožtu, įmonė gali pasirinkti galimybę dvigubinti ar trigubinti klientų paaukotą pinigų sumą.

Paramos integracijų versle būdai:

  • Galimybė aukoti sukauptus lojalumo kortelės taškus;
  • Paramos pridėjimas į el. prekių krepšelį pirkimo metu;
  • Automatinis siūlymas suapvalinti el. prekių krepšelio sumą ir skirtumą skirti paramai vaikams;
  • Procento dalies skyrimas paramai vaikams nuo prekių krepšelio sumos;
  • Kvietimas aukoti mokėjimo terminale klientams apsiperkant fizinėse parduotuvėse.

Džiaugiamės, kad paramos integracijos dėka daugiau nei 3 tūkst. mūsų klientų skyrė paramą vaikams! Įkvepia matyti, kaip susivieniję galime kurti saugesnę ir laimingesnę vaikystę!

Ieva Verdingovė, „Laisvalaikio dovanos” direktorė

Sukaupta nuolaida – paramai

Prekybos tinklo „Rimi Lietuva“ pirkėjai gali „Mano Rimi“ kortelėje sukauptus pinigus paaukoti organizacijai „Gelbėkit vaikus“. Tereikia pasirinkti, kokią dalį (25 proc., 50 proc., 75 proc. ar 100 proc.) nuo savo kortelėje sukauptų „Mano Rimi“ pinigų norite paaukoti. Kiekvieno mėnesio paskutinę dieną šie pinigai yra nuskaičiuojami ir iškart pervedami į „Gelbėkit vaikus“ sąskaitą.

Prasmingas kavos gėrimas

Tarptautinis kavos ir kavos aparatų mažmeninės prekybos tinklas iš Lietuvos, veikiantis Europoje „Kavos Draugas“ vardu, sukūrė ir parduoda riboto leidimo kavą „For a Better World“. Nuo kiekvienos parduotos pakuotės 2 eurai skiriami organizacijai „Gelbėkit vaikus“.

2 x 2 yra 4

Pirkėjui įsigyjant prekę ir pirkimo metu pasirinkus aukojimo sumą, „Laisvalaikio dovanos“ ją pervesdama „Gelbėkit vaikus“ dvigubina. Dvigubina ir tuomet, kai auką paliekate mūsų aukų dėžutėse, kurias rasite visose 11 „Laisvalaikio dovanų“ parduotuvių Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose.

Dalis uždirbto atlygio – paramai

Lyderiaujantys Baltijos šalyse, Europoje bei Šiaurės ir Pietų Amerikoje automatizuotų rinkodaros sprendimų kūrėjai ir diegėjai „Exacaster“ jau antrus metus skatina savo darbuotojus prisidėti prie paramos remiant „Gelbėkit vaikus“ išskirtiniu būdu: darbuotojui sutikus, dalis jo uždirbto atlygio skiriama paramai, o įmonė, palaikydama savo darbuotojus, darbuotojų paramai skirtas atlygio dalis padvigubina.

Laukiame jūsų laiško ar skambučio!

Verslo partnerysčių specialistė Ieva Babilienė
ieva.babiliene@savethechildren.org
+370 607 84249